روشی فوق العاده سریع، آسان و خوشمزه برای طبخ مرغ است. این غذای خوشمزه و خوش طعم در کمتر از نیم ساعت آماده می شود و می تواند شام یا نهاری سبک و سریع برای ایام هفته باشد.
مواد لازم:
- عسل ۱/۴ فنجان
- آب پرتقال ۲ قاشق غذاخوری
- رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چایخوری
- سیر ریز خرد شده ۱ حبه
- نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
- سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴ عدد
- کره ۱ قاشق غذاخوری
- روغن گیاهی ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱-عسل، آب پرتقال، رنده پوست پرتقال، سیر خرد شده، نمک و فلفل قرمز را در کاسه ای با هم مخلوط کنید. سینه های مرغ را نصف کنید. سپس تکه های مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
۲-ماهیتابه نچسبی را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را داخل آن بیندازید. وقتی کره آب شد سینه های مرغ را با کره حدود ۵ دقیقه سرخ کنید. سپس تکه های مرغ را برگردانید و طرف دیگر را نیز حدود ۴-۵ دقیقه سرخ کنید.۳-سس عسل و پرتقال را روی مرغ ها بریزید و آن ها را حدود ۳ دقیقه با سس بپزید تا سس کمی غلیظ شود. سپس تکه های مرغ را داخل ظرف سرو قرار دهید، سس را روی آن ها بریزید و نوش جان کنید.
منبع : سایت ایران کوک
باز نشر : آکادمی یوگا مازندران
http://www.yogaacademy.ir/