خانه » مقاله ها » تغذیه »  زمان مناسب و نامناسب برای خوردن این خوراکی ها
 زمان مناسب و نامناسب برای خوردن این خوراکی ها

 زمان مناسب و نامناسب برای خوردن این خوراکی ها

موز
ناهار؛ تقویت سیستم ایمنی و مفید برای پوست
شام؛ تشکیل مخاط و اختلال در هضم

سیب
صبحانه؛ کاهش قند خون و کلسترول
شام؛ دشواری در هضم و افزایش اسید معده

پرتقال
عصرانه؛ کمک به هضم و افزایش متابولیسم
صبحانه؛ سوزش و تورم معده

سیب زمینی
صبحانه؛ کاهش کلسترول و افزایش مواد معدنی
شام؛ افزایش وزن

شکلات تلخ
صبحانه؛ تولید آنتی اکسیدان، کاهش ریسک ابتلا به بیماری قلبی و جوان سازی
شام؛ افزایش وزن

برنج
ناهار؛ افزایش متابولیسم
شام؛ افزایش وزن

شیر
صبحانه؛ هضم سخت (در صورت فعالیت زیاد مشکلی ندارد)
شام؛ آرامش بدن و خواب راحت

انجیر و زردآلو
صبحانه؛ افزایش متابولیسم و هضم غذا
شام؛ اختلال در هاضمه

مغزها
ناهار؛ کاهش ریسک فشار خون
شام؛ افزایش وزن

گوجه فرنگی
صبحانه؛ کمک به هضم و افزایش متابولیسم
شام؛ تورم معده

 

باز نشر : آکادمی یوگا مازندران 

http://www.yogaacademy.ir

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*