غذاهایی که برای شما در ایام مریضی مفید است و سیستم دفاعی بدن را در مقابل مریضی تقویت میکند
این نکته را بخاطر بسپارید!
وقتیکه شما مریض سست و بیحال هستید به همان اندازه معده و سیستم هضمی شما نیز خسته و بیحال میشود. شما در حال مریضی در کار های سنگین عاجز هستید پس معده و سیستم هضمی شما نیز از سنگین کاری عاجز است(از هضم کردن غذا های ثقیل مانند : پلو، گوشت، غذا های جامد وغیره عاجز است.).
پر خوری و خوردن غذا های ثقیل و پر چرب در ایام مریضی باعث تشدید مرض میشود. و چونکه قادر به هضم و جذب نمیشود خود به مواد فاسد تبدیل شده و این مواد فاسد از طریق وارد شدن در جریان خون وضع صحی مریض را خرابتر میسازد.
بنابر این در ایام مریضی وکسالت بیشتر خوراک های مایع و رقیق (آبگین) مصرف کنید تا هضم و جذب آن برای معده آسان باشد. مانند: آبگوشت (شوربا) آش ، شوربا حبوبات، سوپ ترکاری وغیره.
اگر به سرماخوردگی ، زکام و مریضی های موسومی سرما مصاب بودید اندکی مرچ سیاه نیز به غذا های مایع بپاشید.
غذا های رقیق و مایع زود هضم و خفیف میباشند که به راحتی هضم و جذب میشود و بدن را تقویت میکند. و اینگونه میتوانید به تداوی خود سرعت بخشیده و زود تر از چنگ مریضی رهایی یابید.
منبع : سایت تندرستی
باز نشر : آکادمی یوگا مازندران
http://www.yogaacademy.ir/