خانه » مقاله ها » مقاله های عمومی (برگه 10)

مقاله های عمومی

مقاله های عمومی

پیشگیری از کرونا با این خوراکی ها

در پی شیوع ویروس کرونا در جهان و نگرانی های زیاد مردم در سطح دنیا نسبت به ابتلا به این بیماری رعایت نکاتی برای حفظ سلامتی به عنوان راهکارهای پیشگیرانه ضرورت دارند؛ از جمله مهم ترین اقدامات پیشگیرانه این است که ابتدا بهداشت فردی رعایت شود و اولین موضوع در این زمینه شستن دست ها و تقویت سیستم ایمنی بدن است. با مصرف این موادغذایی می ‌توان سسیستم ایمنی بدن را تقویت کرد: تاثیر رژیم غذایی بر افزایش ایمنی بدن در مقابل ابتلا به ویروس کرونای جدید این است که افراد در این دوره، از مصرف غذا‌های سنگین و دیرهضم مانند ماکارونی و آش ‌های غلیظ خودداری کنند. در این زمان ویتامین C لازم برای بدنتان را تامین کنید. مرکبات و میوه های سرشار از ویتامین C برای پیشگیری و درمان بیماری کرونا ویروس و انواع آنفولانزا عبارتند از: گریپ فروت، انواع پرتقال، نارنگی، لیمو، لیموترش سبز، کلمنتین، انواع فلفل قرمز، کیوی. زنجبیل زنجبیل یک ماده غذایی دیگر برای پیشگیری و درمان عفونت‌های ویروسی است. زنجبیل به کاهش التهاب کمک می‌کند، که همین امر می‌تواند به کاهش گلودرد و سایر بیماریهای التهابی ناشی از سرماخوردگی و آنفولانزا و ابتلا به انواع مختلف ویروس کرونا کمک کند. کلم بروکلی اگر به ... ادامه مطلب »

ترفندهای آشپزی

کارهای عادی هست که همیشه طوری انجام می دهیم که بار اول آموخته ایم و هیچ وقت به این فکر نمی کنیم که همین کارها را با استفاده از خلاقیتمان می توانیم چقدر ساده تر انجام دهیم. درست مانند هر چیز دیگری. کافیست به انجام کارها از زاویه ای دیگر نگاه کنیم. امروز می خواهم ترفندهای آشپزی را به شما آموزش دهم که با انجامشان می توانید زندگی را برای خود ساده تر کنید. ۱- چگونه سوپی که شور شده را نجات دهیم؟ راه های زیادی برای انجام این کار وجود دارد، برای مثال می توانید یک توری به همراه مقدار کمی غلات را داخل قابلمه سوپ قرار دهید و بجوشانیدش. توری نمک اضافی را به خود جذب می کند. می توانید یک حبه قند را با قاشق غذا خوری داخل سوپ فرو ببرید. وقتی قند شروع به ذوب شدن کرد قاشق را بردارید و همین فرآیند را با حبه قندی دیگر تکرار کنید. ۲- چگونه گوشت را نرم کنیم؟ اگر می خواهید استیکی نرم و فوق العاده درست کنید قبل از پخت گوشت را در سس مایونز بخیسانید تا نرم شود. ۳- بلال باقی مانده بلال آب پز را می توانید در سالاد مورد استفاده قرار دهید. تنها کافیست ... ادامه مطلب »

عشق واقعی

پیرمردی صبح زود از خانه اش خارج شد. در راه با یک ماشین تصادف کرد و آسیب دید. عابرانی که رد می‌شدند به سرعت او را به اولین درمانگاه رساندند.پرستاران ابتدا زخمهای پیرمرد را پانسمان کردند. سپس به او گفتند: “باید ازشما عکسبرداری بشود تا جائی از بدنت آسیب و شکستگی ندیده باشدپیرمرد غمگین شد، گفت عجله دارد و نیازی به عکسبرداری نیست.پرستاران از او دلیل عجله اش را پرسیدند.زنم در خانه سالمندان است. هر صبح آنجا می‌روم و صبحانه را با او می‌خورم. نمی‌خواهم دیر شودپرستاری به او گفت: خودمان به او خبر می‌دهیم. پیرمرد با اندوه گفت: خیلی متأسفم. او آلزایمر دارد. چیزی را متوجه نخواهد شد! حتی مرا هم نمی‌شناسد!پرستار با حیرت گفت: وقتی که نمی‌داند شما چه کسی هستید، چرا هر روز صبح برای صرف صبحانه پیش او می‌روید؟پیرمرد با صدایی گرفته، به آرامی گفت:اما من که می‌دانم او چه کسی است..! منبع: بیتوته باز نشر : آکادمی یوگا مازندران ادامه مطلب »

یک داروی ناب

عناب درختی است که ارتفاع آن تا ۸ متر می رسد نوعی از این درخت مستقیم و باریک است و نوعی دیگر بصورت کج و معوج بالا می رود . طعم عناب کمی شیرین است. ترکیبات شیمیایی عناب : عناب دارای لعاب فراوان حدود ۵% مواد پروتئینی ، ۴%مواد قندی و مقدار زیادی ویتامین C و املاح می باشد . در عصاره آبی چوب عناب اسید زی زی فیک و اسید زی زی فوماتیک وجود دارد . خواص داروئی عناب : ۱) عناب بدلیل داشتن لعاب زیاد نرم کننده سینه است. ۲) ملین است مخصوصا اگر آنرا با آب و یا شیر بجوشانید. ۳) ادرار را زیاد می کند. ۴) عناب آرام کننده اعصاب است. ۵) خون را تمیز می کند. ۶) ضد سرفه است. ۷) خواب آور است و بیخوابی را برطرف می کند. ۸) جوشانده پوست درخت عناب داروی ضد اسهال است. ۹) آسم وتنگی نفس را برطرف می کند. ۱۰) برای معالجه و التیام زخمهای کهنه گرد ریشه خشک شده عناب را روی آنها بپاشید . ۱۱) هسته عناب خواب آور است. ۱۲) خستگی شدید را برطرف می کند. ۱۳) رشد موی سر را زیاد می کند. ۱۴) جوشانده عناب گرفتگی صدا را برطرف می کند. ۱۵) جوشانده عناب برای سرفه و درد سینه مفید است. باز نشر : آکادمی یوگا مازندران ادامه مطلب »

۳ ترکیب خانگی برای پاکسازی ریه‌ها

تکنیک های پاکسازی ریه ممکن است به نفع افرادی که سیگار می کشند ، افرادی که مرتباً در معرض آلودگی هوا قرار دارند و افرادی که دارای بیماری مزمن هستند و سیستم تنفسی را تحت تأثیر قرار می دهد مانند آسم، بیماری انسدادی مزمن ریوی و فیبروز کیستیک، سودمند باشد. مواد لازم: – چند سانتی‌متر ریشه زنجبیل تازه – ۴۰۰ گرم عسل – ۲ قاشق سوپ‌خوری زردچوبه – ۴۰۰ گرم پیاز – یک لیتر آب طرز تهیه: آب را بجوشانید و به آن عسل اضافه کنید. ریشه‌های زنجبیل را رنده کرده، پیازها را خرد کرده و به آب جوش اضافه کنید. زمانی که جوش می‌خورد زردچوبه را نیز اضافه کنید و بگذارید نصف بیشتر آب آن تبخیر شود. پس از خنک شدن آن را در شیشه‌ای تمیز ریخته و در یخچال بگذارید و روزی دو مرتبه، دو قاشق از آن را با شکم خالی میل کنید. سیر و آویشن برای پاکسازی ریه ها : این ترکیب درمانگر باعث سم زدایی از ریه ها می شود. ترکیب خواص سیر با اثرات ضدعفونی کننده آویشن سلامت ریه ها را ارتقا می دهد. مواد لازم : سیر ۱۰ حبه آویشن تازه ۳ شاخه روغن زیتون به میزان لازم روش تهیه : حبه های سیر را در هاون ... ادامه مطلب »

عوامل ایجاد درد انگشت شست پا

درد انگشت شست پا می تواند همراه با درد هنگام راه رفتن ، تورم در انگشت پا یا تغییر رنگ انگشت شست پا باشد. علل عمده درد در انگشتان پا ، شکستگی انگشتان پا یا پیچ خوردگی ، آسیب عصبی ،نقرس و…است.   ویژگی های مشترک درد انگشت شست پا :  اگر درد انگشت شست پا را تجربه می کنید ، احتمالاً با: – ناراحتی هنگام راه رفتن – حساسیت – تورم – کبودی یا تغییر رنگ – برآمدگی یا بدشکلی های دیگر  ایجاد درد انگشت شست پا چه عواملی باعث درد در مفاصل انگشت شست پا می شود؟ تلاش برای شناسایی علت درد انگشت شست پا می تواند به شما در تصمیم گیری در مورد مراجعه به پزشک کمک کند. جزئیات زیر ممکن است به شما در درک بهتر علائم کمک کند. دلایل محیطی : علل محیطی ممکن است موارد زیر را شامل شود. تروما: کبودی ، پیچ خوردگی ، دررفتگی یا شکستگی هنگامی رخ می دهد که انگشت پا به یک جسم برخورد می کند. آسیب عصبی: سرچشمه درد نیز ممکن است ناشی از فعالیتهای ورزشی باشد یا نتیجه کفشهای نامناسب باشد. این اقدامات می توانند با اعمال تکراری اعصاب را فشرده کنند و باعث درد در انگشت شست شود. علل ... ادامه مطلب »

درمان سنگ کلیه با داروهای خانگی

سنگ کلیه رسوباتی سخت از مواد معدنی و نمکی است که در کلیه های شما ایجاد می شود. سنگ کلیه دلایل زیادی دارد و می تواند بر هر بخشی از دستگاه ادراری از کلیه ها تا مثانه شما تأثیر بگذارد. غالباً ، هنگامی که ادرار غلیظ می شود ، سنگ تشکیل می شود و باعث می شود مواد معدنی تبلور شوند و به هم بچسبند. نوشیدن مایعات فراوان بخش مهمی از عبور سنگ های کلیوی و جلوگیری از شکل گیری سنگ های جدید است. مایعات نه تنها سموم را از بدن بیرون می ریزد بلکه به حرکت و خرد کردن سنگ در دستگاه ادراری نیز کمک می کند. ۱٫ آب دفع سنگ کلیه هنگام عبور سنگ ، مصرف آب بیشتری بنوشید این می تواند به سرعت بخشیدن روند دفع سنگ کمک کند. روزانه به جای ۸ لیوان آب ، ۱۲ لیوان آب میل کنید. پس از دفع سنگ ، باید روزانه ۸ تا ۱۲ لیوان آب بنوشید. کم آبی بدن یکی از مهمترین عوامل خطرزا در ایجاد سنگ کلیه است.  ۲٫ آب لیمو درمان سنگ کلیه در خانه شما می توانید لیموهای تازه را هر زمان که دوست دارید به آب خود اضافه کنید. لیموها حاوی سیترات هستند ، که ... ادامه مطلب »

تقویت سلامت با عسل

عسل مایعی غلیظ و شیرین است که توسط زنبور عسل تولید می شود. بو، رنگ و مزه عسل به نوع گل هایی که زنبور عسل از آنها تغذیه کرده است، بستگی دارد. از نظر غذایی، یک قاشق غذاخوری عسل (۲۱ گرم) حاوی ۶۴ کالری و ۱۷ گرم قند، از جمله فروکتوز، گلوکز، مالتوز و ساکارز است. عسل تقریبا فاقد فیبر، چربی یا پروتئین است. عسل برای سرماخوردگی عسل از خواص آنتی اکسیدانی، ضد باکتری و ضد میکروبی برخوردار است که به مبارزه با سرماخوردگی و علائم آن کمک می کنند. عسل می تواند به تسکین گلو درد کمک کند. همچنین، عسل باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود که باعث بهبودی سریع‌تر و کاهش خطر ابتلا به سرماخوردگی در آینده کمک می کند. عسل برای سمزدایی توانایی های شفابخش عسل دیر زمانیست که شناخته شده اند. عسل نه تنها به بهبود زخم ها کمک می کند، بلکه به پیشگیری از بیماری های مزمن نیز کمک می کند. عسل حاوی خواصی است که به تسریع فرآیند سمزدایی و کارایی هرچه بیشتر آن کمک می کنند. رژیم غذایی سمزدایی عسل، مواد مغذی و ویتامین های ضروری مانند ویتامین B6، تیامین، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، و غیره را برای حصول اطمینان از جریان پایدار انرژی ... ادامه مطلب »

مواد غذایی که نباید در یخچال نگهداری شوند

گوجه فرنگی ها سرمای یخچال مواد غذایی گوجه فرنگی‌ها را از بین می‌برد. میوه های هسته دار سرمای یخچال می‌تواند مواد غذایی موجود در میوه‌های هسته دار، از قبیل: گوجه فرنگی و میوه‌های سبز را از بین ببرد. همچنین نگهداری آن‌ها در یخچال مانع از رسیدن و خوشمزگی آن‌ها می‌شود. سیب زمینی نگهداری سیب زمینی در یخچال، آن‌ها را گوشتی و به صورت غیر طبیعی شیرین می‌کند. عسل عسل در یک ظرف دربسته همیشه تازه می‌ماند. نگهداری آن در یخچال باعث شکرک زدن آن می شود. دانه های قهوه دانه‌های قهوه و پودر قهوه، می‌توانند رطوبت موجود در یخچال را جذب کنند و همچنین این رطوبت سبب از دست رفتن طعم قهوه می‌شود. سیر گل سیر‌های (پوست کنده نشده) باید خارج از یخچال نگهداری شوند، همچنین، گذاشتن آن‌ها در یخچال ممکن است منجر به کپک زدن آن‌ها بشود. (علاوه بر این، چه کسی می‌تونه بوی آن‌ها را تحمل کند؟) سس های تند و کچاپ سس‌های تند متشکل از مقدار زیادی سرکه هستند بنابراین نگهداری آن در خارج از یخچال سبب فاسد شدن آنها نمی‌شود. این را نیز باید خاطر نشان کرد که فلفل‌ها در دمای معمولی اتاق بهتر می‌توانند خاصیت تندی خود را حفظ کنند. بنابراین، سس‌های تند را می‌توانید ... ادامه مطلب »

ویروس کرونا چگونه گسترش می یابد؟

ویروس کرونا مانند سایر ویروس ها (مثل سرماخوردگی) وقتی فرد سرفه می کند یا عطسه می کند ، ویروس از طریق قطرات گسترش می یابد. همچنین هنگامی که شخصی یک سطح آلوده مانند دسته درب را لمس کند ، می تواند پخش شود.  بیمارستانها همچنین مکانهای اصلی برای گسترش ویروس هستند جایی که یک بیمار بسیاری از افراد را آلوده می کند. هنگامی که بیماران با علائم مبهم تنفسی به بیمارستان می آیند ، ممکن است کارکنان بیمارستان ندانند که باید احتیاط های خاصی از جمله استفاده از ماسک یا دور نگه داشتن آنها از سایر بیماران را انجام دهند.  ویروس های انسانی کرونا معمولاً از طریق یک فرد آلوده به دیگران منتقل می شوند. چگونه از خود در برابر ویروس کرونا محافظت کنیم؟ با انجام موارد زیر میتوانید خطر ابتلا به عفونت را کاهش دهید: • دستان خود را حداقل به مدت ۲۰ ثانیه با صابون و آب بشویید. • از دست زدن به چشم ، بینی یا دهان خودداری کنید. • از تماس نزدیک با افرادی که مریض هستند خودداری کنید.  • هنگام سرفه یا عطسه دهان خود را با یک دستمال بپوشانید ، سپس دستمال را درون سطل زباله بیندازید. • اشیاء و سطوحی که اغلب لمس می شود را تمیز و ... ادامه مطلب »

خواص زیره

زیره بادشکن و ضد نفخ است. رطوبت را برطرف می‌کند و تقویت‌کننده معده و کبد است. اشتها را تحریک می‌کند و باعث لاغری می‌شود. با تاثیر بر روی عصب معده جلوی سکسکه را می‌گیرد. ورم طحال را از بین می‌برد و اسهال را معالجه می‌کند. از طرفی درمان یبوست نیز هست. شیردهی را افزایش می‌دهد و چون دارای هورمون‌های جنسی است، میل جنسی را افزایش می‌دهد. روی میزان خونریزی و قطع خونریزی دوران قاعدگی تاثیر می‌گذارد. عرق را زیاد می‌کند و بوی بد آن را برطرف می‌کند و خاصیت ضدعفونی کننده و میکروب‌کشی دارد.   آب زیره هم جادو می‌کنداگر زیره را در ظرفی خیس کنید و با آب آن صورت خود را بشویید، رنگ صورتتان باز می‌شود. پودر زیره را با آب جوش مخلوط کنید و روی صورت خود بگذارید و نرمی و لطافت را به صورت خود هدیه بدهید. آب جوشانده آن خون بینی را بند می‌آورد، فقط کافی است کمی از آب را داخل سوراخ‌های بینی بریزد و پره‌ها را چند دقیقه نگه دارید و نگذارید بیرون بریزیند. اگر آب جوشیده آن را داخل چشم بچکانید، قرمزی چشم را برطرف می‌کند و مانع خونریزی رگ‌های داخل چشم می‌شود. ضدعفونت و ورم ملتهمه چشم است و از چسبندگی پلک‌ها ... ادامه مطلب »

عید سعید فطر مبارک

با آرزوی قبولی طاعات و عباداتتان در ماه مهمانی خدا حلول ماه شوال و فرارسیدن عید سعید فطر را بر همگان تبریک و تهنیت می ‏گوییم آکادمی یوگا مازندران ادامه مطلب »

آب درمانی

آب درمانی شامل استفاده از آب جهت بهبود در بیماری های دیسک کمر از جمله پارگی دیسک کمر( فتق دیسک کمر) می باشد. آب در مسایل بهداشتی شخصی فواید بسیاری دارد و استفاده از فیزیوتراپی هم میتواند در کاهش درد به بیماران کمک کند. در صورت ترکیب، فیزیوتراپی و آب درمانی میتوان وضعیت ایده آلی را برای استراحت در بیماری دیسک کمرایجاد کرد. تاثیرات آب درمانی در درمان کمردرد فواید آب درمانی خواص فیزیکی آب سبب می شود آب محیط بسیار مطلوبی برای ورزش کردن و به منظور درمان کمر درد و دیگر اسیب های اسکلتی عضلانی باشد. بعضی از مهم ترین خواص آب که ورزش کردن در آنرا اسان تر می سازند عبارتند از: خاصیت شناوری: آب نیروی جاذبه را خنثی نموده و به هنگام شناور شدن بیمار در آن به تحمل وزن وی به روشی کنترل شده کمک می کند. چنین چیزی میتواند به توسعه و بهبود توازن و قدرت شخص کمک کند. خواص شناور شدن آب همچنین بواسطه حذف نیروهای گرانشی امکان طیف گسترده تری از وضعیت های قرار گیری بدن را فراهم می کند؛ به ویژه برای ورزش هایی که در آنها  به بلند کردن پاها که در بیشتر اشخاص سنگین ترین اعضای بدن هستند احتیاج ... ادامه مطلب »

نوشیدن آب در بین وعده های غذایی خوب یا بد است؟

نوشیدن آب در طول وعده های غذایی: واقعیت و افسانه آب برای پوست ، حرکت روده ، هضم غذا و سلامت کلی بدن عالی است. شما باید حداقل ۲ لیتر آب در روز بنوشید و اگر در شهر گرم هستید ۳-۴ لیتر در روز ضروری است. با این حال ، با این حال ، اعتقاد بر این است که نوشیدن آب در هنگام وعده های غذایی به دلیل برخی تصورات غلط ایده خوبی نیست. در اینجا برخی از دلایل رایج آورده شده است (مردم معتقدند) که چرا نباید با وعده های غذایی آب بنوشید. ۱٫ نوشیدن آب در بین غذا ممکن است بر هضم غذا تأثیر بگذارد : مردم معتقدند که نوشیدن آب در طول وعده های غذایی اساساً تأثیر نامطلوبی بر هضم دارد و از کاهش مقدار بزاق دهان شروع می شود. بزاق کاهش یافته سیگنالهای ضعیف تری را به معده شما می فرستد که در نتیجه باعث آزاد شدن آب و آنزیم های معده می شود. بنابراین لحظه ای که آب می خورید از جذب و تجزیه مواد غذایی هنگام خوردن غذا مانع می شوید. ۲٫ نوشیدن آب در بین غذا ممکن است جذب مواد مغذی را کند ، کند : همچنین اعتقاد بر این است که با رقیق کردن آب معده ... ادامه مطلب »

چه عواملی باعث آلرژی شدید می شوند؟

عوامل مختلفی باعث مبتلا شدن فرد به آلرژی می شوند. یکی از اصلی ترین عوامل ژنتیک است. فرزندانی که والدین آنها دچار حساسیت هستند، به احتمال زیاد دچار آلرژی می شوند. برخی از خوراکی ها نیز ممکن است آلرژی زا باشند. غذاهای دریایی، تخم مرغ، لبنیات، آجیل و برخی از میوه ها امکان دارد از عوامل ابتلا به آلرژی باشند و فرد با استفاده از آن ها دچار حساسیت شود. عوامل محیطی نیز در ابتلا به آلرژی تاثیرگذار هستند. آلودگی هوا و آلاینده های مختلف از مهمترین عوامل آلرژی زا هستند. بوی ناشی از پخت و پز، گرد و خاک و گرده افشانی گیاهان نیز باعث تحریک سیستم ایمنی بسیاری از افراد و بروز علائم آلرژی می شود. با ترشح هیستامین در بدن علائم آلرژی نمایان می شود. نیش حشرات، کپک و شوره پوست حیوانات نیز از عوامل بروز آلرژی هستند. افراد مختلف در مواجهه با این عوامل بسته به سیستم ایمنی بدنشان دچار آلرژی شدید یا خفیف می شوند. با دوری از عوامل آلرژی زا می توان از بروز این عارضه پیشگیری نمود. درمان گیاهی و دارویی آلرژی با استفاده از درمان های خانگی می توان آلرژی شدید فصلی یا آلرژی های تنفسی و پوستی را کنترل و درمان ... ادامه مطلب »