خانه » مقاله ها » تغذیه » دستور پخت دلمه کلم اناری مخصوص شب یلدا
دستور پخت دلمه کلم اناری مخصوص شب یلدا

دستور پخت دلمه کلم اناری مخصوص شب یلدا

این غذا یکی از انواع دلمه لذیذ و خوشمزس که با ظاهر زیباش همه را به اشتها میاره.

 

مواد لازم برای تهیه دلمه کلم اناری

برگ کلم به مقدار لازم

گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم

برنج خیس شده ۱ پیمانه سرخالی

پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری

گوچه نگینی ۲ عدد متوسط

دونه ی انار ۱/۲ پیمانه

گشنیز خورد شده ۱/۴ پیمانه

نمک . فلفل . زردچوبه . دارچین . زنجبیل . پودر تخم گشنیز به مقدار دلخواه

سس دلمه

رب انار ملس ۱ قاشق غذاخوری

گوجه رنده شده ۲ عدد

پیاز داغ ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و ادویه های موجود در مایه گوشتی به مقدار لازم

زعفران به دلخواه

 

روش تهیه دلمه کلم اناری

همه ی مواد را مخلوط کردم به این صورت که با همون مقدار کم روغن پیاز داغ تفت دادم. نصف لیوان آب اضافه کردم وقتی جوشید روی دلمه ها ریختم.

پیاز داغ و گوشت چرخ شده را تفت دادم برنج را اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه شد. کمی که تفت خورد گوجه و گشنیز را اضافه کردم.

اجازه دادم مواد با آبی که از گوجه انداخت کمی نیم پز شد.

بعد از جمع شدن کامل آب مواد گوشتی، دونه ی انار و بقیه ادویه ها را اضافه کرده و بلافاصله شعله رو خاموش کردم.

گلبرگهای کلم رو مدت خیلی کوتاه داخل آب جوش گذاشتم. در حدی که کمی نرم شد.

از مایه گوشتی آماده داخلشو پر کردم و پیچیدم و کف ظرف مورد نظرم چیدم. سس را روی دلمه ها ریختم و با شعله کم گذاشتم تا پخت و سس غلیظ شد.

نکته : ادویه ها را حذف نکنید چون باعث خوش طعم شدن و متفاوت شدن دلمه میشه.

حتما از رب انار ملس استفاده کنید رب انار ترش مزه و طعم دلمه رو تغییر میده .

منبع:تصویرزندگی

باز نشر : آکادمی یوگا مازندران

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*