خانه » مقاله ها » تغذیه » طرز تهیه رول گوشت
طرز تهیه رول گوشت

طرز تهیه رول گوشت

 

رول گوشت یک غذای کاملا رژیمی است و این غذا برای رژیم های غذایی لاغری توصیه می شود. در پخت این غذا از روغن چندانی استفاده نمی شود و مواد اولیه مغذی و سودمندی برای بدن در آن موجود است.

 

مواد لازم :

 فیله گوشت بدون چربی و خرد شده ۲۵۰ گرم
 نمک و دانه فلفل سیاه  به میزان لازم
 روغن زیتون برای چرب کردن  مقداری
 روغن زیتون برای چرب کردن
خمیر فیلو به میزان لازم
پیازچه خرد شده ۲ ساقه
انبه نگینی شده ۱ عدد
برگ نعناع پاک شده ۲۰ گرم
برگ ریحان پاک شده ۲۰ گرم
برگ گشنیز پاک شده ۲۰ گرم

 

روش تهیه :

گوشت را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. تابه گریل را روی حرارت زیاد قرار دهید سپس با مقداری روغن چرب کنید. سپس گوشت مزه دار شده را از هر طرف ۵ دقیقه سرخ کنید تا بپزد سپس به صورت نازک خرد کنید.

 

ورقه های خمیر فیلو را به صورت مربع های ۱۰ سانتیمتری برش بزنید. مقداری از گوشت، پیازچه، انبه، نعناع، ریحان و گشنیز را در انتهای خمیر فیلو قرار دهید و به سمت داخل تا بزنید و خمیر را بپیچید.

رول های آماده شده را در سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید، قرار دهید تا بپزد و طلایی شود. در این فاصله، مواد سس دلخواه را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.

باز نشر : آکادمی یوگا مازندران

 

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*