مواد لازم :
ماهی قزل آلا | ۱ عدد |
فلفل قرمز | نصف یک عدد کوچک |
سیر | ۵ حبه |
جعفری | ۲۰ گرم |
آب لیموی تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
سرکه سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه و نمک | به مقدار لازم |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
پیاز کوچک | ۱ عدد |
طرز تهیه غذای رژیمی با ماهی قزل آلا
سیر ، جعفری ، آبلیمو ، سرکه ، جعفری ، پیاز ، نصف فلفل قرمز و زردچوبه را در غذاساز مخلوط نمایید.
ماهی قزل آلا را شسته خشک کنید و شکم ماهی را از طول بازکنید و رویش فلفل سیاه و نمک بپاشید.
داخل شکم ماهی را کاملا با موادی که میکس کردیم را بپوشانید و اجازه دهید۱ ساعت مزه دار شود.
داخل یک تابه رژیمی ۱ قاشق غذاخوری روغن بریزید و کف تابه را چرب کنید. مواد داخل شکم ماهی را تمیز کرده و ماهی را از سمت پوست داخل تابه قرار دهید شعله را روی متوسط گذاشته در تابه را بگذارید و اجازه دهید ماهی ۵ دقیقه بپزد سپس ماهی را برگردانده و سمت دیگر آن را میپزیم.
حرارت را باید به گونه ای تنظیم کنید که ماهی آب نیندازد وگرنه خوشمزه نخواهد شد.
باز نشر : آکادمی یوگا مازندران