خانه » مقاله ها » تغذیه » طرز تهیه ۳ نوع سوپ پاییزی
طرز تهیه ۳ نوع سوپ پاییزی

طرز تهیه ۳ نوع سوپ پاییزی

سوپ زمستانی (گیاهی)

مواد لازم

  1. نصف لیوان (لیوان متوسط) لپه
  2. ۱ لیوان سرخالی ماش
  3. ۳/۴ لیوان گشنیز ، جعفری خرد شده
  4. ۱ عدد گل کلم کوچک
  5. ۲ عدد هویج ریز شده متوسط
  6. ۱ عدد پیاز متوسط
  7. ۲ حبه سیر
  8. نمک ، فلفل ، زردچوبه
  9. ۱ قاشق رب گوجه

مراحل

ماش و لپه ها را با آب و پیاز و سیر خرد شده به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و رب می پزیم. باید کاملا پخته و نرم شود. سپس با گوشکوب برقی همه مواد را به صورت یک سوپ نرم درمیاریم.

بعد هویج رنده شده را به همراه گل کلم اضافه میکنیم. بعد از نیم پز شدن هویج و گل کلم ، سبزی خرد شده را به سوپ اضافه میکنیم و بعد از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه سوپ آماده ست.

میتوانید به همراه آب لیمو تازه میل نمایید.?

این سوپ نسبتا رقیق میباشد.بنابر خواست خود غلظت سوپ را با کم یا زیاد کردن آب تنظیم کنید. ?

 

سوپ بلغور جو

مواد لازم

  1. نصف پیمانه بلغور
  2. ۱/۴ پیمانه برنج
  3. ۱ عدد عصاره مرغ
  4. ۱ لیتر آب
  5. ۱/۴ پیمانه عدس
  6. پیاز یک عدد کوچک
  7. نمک و فلفل ب م ل
  8. ۱ ق غ گشنیز و جعفری و پیازچه و نعناع هرکدام
  9. ۱ عدد هویج
  10. ۱ ق غ رب
  11. رشته آش ب م ل
  12. ۱ ق غ نعناع خشک

مراحل

آب رو بهمراه حبوبات و پیاز و هویج میزاریم تا کاملا بپزن بعد رب رو کمی تفت داده و به مواد اضافه کرده و رشته و سبزی تر و خشک و عصاره مرغ رو اضافه کرده و وقتی جا افتاد نوش جان

 

سوپ ورمیشل

مواد لازم

  1. ۱ لیوان ورمیشل سوپی
  2. ۱ عدد سیب زمینی
  3. ۱ عدد هویج
  4. ۳ قاشق غذاخوری سرپر نخود فرنگی پخته
  5. ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه
  6. آب مرغ
  7. نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

مراحل

ابتدا آب مرغ را روی حرارت می گذاریم تا به نقطه جوش برسد. هویج و سیب زمینی نگینی خرد شده را به همراه رب گوجه می افزاییم. صبر می کنیم مغزپخت شوند.

زمانی که مواد پخته شد، نخود فرنگی پخته را افزوده و صبر می کنیم غلیظ شود.

در ۲۰ دقیقه آخر پخت، ورمیشل سوپی را افزوده و می گذاریم خوب بپزد، لعاب بیاندازد و جابیفتد. نوش جان

باز نشر :آکادمی یوگا مازندران

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*