خانه » مقاله ها » تغذیه » درمان بیماری با میوه درمانی
درمان بیماری با میوه درمانی

درمان بیماری با میوه درمانی

از زمان های قدیم در طب سنتی برای جلوگیری و بهبود بیماری ها از میوه درمانی بهره می گرفته اند. درحقیقت میوه ها یکی از طبیعی ترین منابع برای تامین ویتامین ها و مواد معدنی در انسان ها هستند که بسیاری از محققان با تحقیقات و بررسی های فراوان به اعجاز میوه ها ایمان آورده اند.

چرا میوه ها خاصیت درمانی دارند؟

بیشترین ویتامین های مورد نیاز بدن در میوه ها وجود دارد و به دلیل تامین آب بدن و املاح معدنی ادرار آور هستند لذا سموم بدن را دفع می کنند و موجب نشاط در فرد می شوند.

همچنین، میوه ها به دلیل اسید های ملین (درمان یبوست) و تانن( درمان اسهال) و ترکیبات شیمیایی خاصیت درمانی دارند.

انجیر

انجیر یکی از معدود میوه هایی است که به دلیل اهمیت فراوان  نام آن در قرآن کریم آمده است. این میوه حاوی ویتامین های A و B می باشد که در روند بهبود و تقویت قلب بسیار حائز اهمیت است.

 

خواص انجیر

  • استحکام استخوان ها
  • تقویت کننده ی کبد
  • بهبود روند اعصاب
  • درمان عارضه ی یبوست و بواسیر
  • درمان سرد مزاجی
  • تقویت قوای جنسی
  • ادرار آور و دفع سم ها
  • بهبود خشکی گلو و سرفه

 

 به

میوه ی به دارای مواد قندی، ویتامین های A و C و املاح معدنی از قبیل آهن، فسفر، کلسیم و پتاسیم می باشد. این میوه از جهت دارا بودن ویتامین A، در روند قوه بینایی تاثیر بسزایی اعمال می کند.

مصرف بهدانه نیز خاصیت های فراوانی از قبیل رفع گلودرد و گرفتگی صدا، تسکین سرفه، رفع بیقراری های معده و آرامش اعصاب را در پی دارد.

 

خواص به

  • تسکین دهنده اعصاب
  • ضد افسردگی
  • تقویت رحم و عدم سقط جنین
  • درمان اسهال

 

شاه توت یا توت سیاه

شاه توت یکی از میوه های نفاخ است که طبع سرد دارد و موجب از بین رفتن گرمی ها و عطش ها می شود.

خواص شاه توت

  • درمان یبوست
  • تصفیه کننده و کاهنده قند خون
  • درمان بیماری های عفونی و میکروبی
  • درمان کبد
  • آرامش اعصاب و رفع تشویش های فکری

 

 

 زغال اخته

میوه ی زغال اخته حاوی مواد قندی می باشد. زغال اخته مانند یک التیام بخش عمل می کند لذا از آب آن برای شست و شوی زخم های سطحی می توان استفاده کرد.

 

خواص زغال اخته

  • تقویت معده
  • درمان التهاب های کبد و معده
  • التیام زخم
  • بهبود عارضه اسهال
  • درمان بیماری های عفونی

 

 

ازگیل

ازگیل یکی از میوه های مغذی و پرکالری با طبع سرد و خشک است که متشکل از آهن، پتاسیم، روی، منگنز و… می باشد.

درحقیقت رادیکال هایی آزاد در بدن هر فردی وجود دارند که ازگیل با خاصیت آنتی اکسیدان، این رادیکال ها را خنثی می کند وبدین جهت باعث کاهش بروز سرطان دهان و ریه می گردد.

 

خواص ازگیل

  • بهبود عملکرد دستگاه گوارش
  • رفع عطش های شدید در تابستان
  • درمان استفراغ و اسهال
  • بهبود سرفه
  • درمان برفک دهانی و تورم مخاط گلو
  • کاهش فشار خون

 

باز نشر : آکادمی یوگا مازندران

 

 

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*