خانه » مقاله ها » تغذیه » طرزتهیه شامی با لپه
طرزتهیه شامی با لپه

طرزتهیه شامی با لپه

شامی یکی از غذاهای سنتی ایرانی است. که با کمی تغییر در مواد آن ها نوع آن تغییر می کند. امروز برای شما طرز تهیه شامی لپه را  آموزش می دهیم.

طرز پخت شامی با لپه :

مواد لازم برای تهیه ی شامی :

 گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
 لپه ی پخته ۲۰۰ گرم
 پیاز متوسط ۱ عدد
 نمک و زردچوبه و فلفل سیاه  به مقدار لازم
 مرزه  ۱ قاشق چایخوری
 شنبلیله  ۱ قاشق چایخوری
 آردنخودچی  ۲ قاشق غذاخوری
 تخم مرغ  ۱ عدد

 

طرز تهیه شامی لپه :

ابتدا لپه ها را خیس کنید و بپزید و بعد از پخت آن ها را داخل میکسر خوب میکس کنید. سپس پیاز را رنده کنید. داخل ظرفی گوشت چرخ کرده، و پیاز رنده شده آردنخودچی و لپه های میکس شده را اضافه کنید.

 

نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و شنبلیله و مرزه را اضافه کنید و با دست خوب ورز بدهید  و بعد تخم مرغ را اضافه کنید و کاملا با دست ورز بدهید تا تمام قسمت های مواد شامی یکدست شود. سپس در ظرف را با سلفون ببندید و به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت بدهید. و بعد به شکل دلخواه داخل روغن سرخ کنید.

 

باز نشر : آکادمی یوگا مازندران

 

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*