طرز پخت شامی با لپه :
مواد لازم برای تهیه ی شامی :
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
لپه ی پخته | ۲۰۰ گرم |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
مرزه | ۱ قاشق چایخوری |
شنبلیله | ۱ قاشق چایخوری |
آردنخودچی | ۲ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
طرز تهیه شامی لپه :
ابتدا لپه ها را خیس کنید و بپزید و بعد از پخت آن ها را داخل میکسر خوب میکس کنید. سپس پیاز را رنده کنید. داخل ظرفی گوشت چرخ کرده، و پیاز رنده شده آردنخودچی و لپه های میکس شده را اضافه کنید.
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و شنبلیله و مرزه را اضافه کنید و با دست خوب ورز بدهید و بعد تخم مرغ را اضافه کنید و کاملا با دست ورز بدهید تا تمام قسمت های مواد شامی یکدست شود. سپس در ظرف را با سلفون ببندید و به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت بدهید. و بعد به شکل دلخواه داخل روغن سرخ کنید.
باز نشر : آکادمی یوگا مازندران