غذاهای فرآوری شده دارای برچسب های غذایی هستند که ارزش غذایی آنها را تجزیه می کند، اما محصولات تازه اینگونه نیست. مطمئناً ، می توانید در مورد بیشتر این اطلاعات بصورت آنلاین تحقیق کنید.
اکثر سبزیجات دارای کربوهیدرات کمی هستند و همه آنها حاوی ویتامین ها و مواد معدنی هستند که نقش اساسی در بدن شما دارند.
فواید خودن سبزیجات
در واقع ، خوردن سبزیجات:
• خطر ابتلا به فشار خون و سکته را کاهش می دهد.
• خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان را کاهش می دهد.
• خطر سنگ کلیه و پوکی استخوان را کاهش می دهد.
• نمرات آزمونهای شناختی را افزایش می دهد.
• سطح آنتی اکسیدان را افزایش می دهد.
• نشانگرهای زیستی را برای استرس اکسیداتیو کاهش می دهد.
• خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می دهد.
• مشکلات گوارشی را کاهش می دهد.
• خطر ابتلا به بیماری های چشم را کاهش می دهد.
• خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد.
• اگر به دنبال لاغر شدن هستید ، خوردن سبزیجات کم کربوهیدرات بیشتر یک تغییر مهم در سبک زندگی است.
باز نشر : آکادمی یوگا مازندران