خانه » مقاله ها » مقاله های یوگا » حرکاتی برای درمان نفخ
حرکاتی برای درمان نفخ

حرکاتی برای درمان نفخ

گاهی وقت ها با افراط در خوردن یا بدقلقی های معده دچار نفخ شکم می شویم. این وضعیت اصلاً خوشایند نیست. نفخ شکم که بعضی اوقات با درد هم همراه است، ریشه در مشکلات گوارشی و تغذیه دارد. درمان نفخ شکم با حرکات ورزشی میتواند به داشتن بدنی سالم و نشاط بیشتر کمک کند.

پیاده روی

فعالیت فیزیکی حرکت روده ها را منظم تر می کند و میتواند به آزاد کردن گاز اضافی و دفع کمک کند. حرکت روده ها به ویژه در صورتی که شخص مبتلا به یبوست شده باشد، بسیار مهم است. حتی راه رفتن در منزل میتواند از فشار گاز ها به سرعت بکاهد.

حرکات یوگا

شما با انجام حرکات یوگا میتوانید نفخ شکمتان را به آسانی از بین ببرید. برای این که این ورزش به تجمع و کشیدگی روده ها کمک بسیار زیادی می کند. نخست چهار دست و پا روی زمین قرار بگیرید و دست ها در عرض شانه و پا ها را زیر لگن خویش قرار بدهید. بعد قسمت ستون فقرات بدن خود را به طرف بالا گرد کنید.

کمر شما در این وضعیت باید کاملاً گرد شود. سرتان را رو به پائین نگه دارید و ده ثانیه به این وضعیت بمانید. بعد کمر را رو به پائین قرار دهید و شکم تان را هم رو به پائین بیاورید. ۱۰ ثانیه شکم را به درون و به بیرون بیاورید. این حرکت را سه بار پشت سر هم و به مدت زمان یک دقیقه انجام دهید.

حرکت گربه

بسیاری از حرکات یوگا مانند حرکت گربه به از بین بردن نفخ شکم کمک می کند.

در وضعیت چهار دست و پا قرار بگیرید. دست ها زیر شانه و پاها زیر باسن قرار بگیرد.

با فشرده کردن عضلات شکم همراه با بازدم ستون فقرات را به طرف سقف بالا بکشید به طوریکه پشت تان گرد شود و در همین حال سر و گردن را به طرف زمین پائین بیاورید و ۱۰ ثانیه در همین وضعیت بمانید.

دوباره عضلات شکم را سفت کنید و شکم را به طرف پائین بکشید. گردن را در حالت طبیعی نگه دارید و ۱۰ ثانیه در همین وضعیت بمانید.

حرکت قله کوه

کف دست ها و زانوهای تان را روی زمین بگذارید. زانوهای تان را عقب تر از باسن تان بگذارید و دست های تان را هم در امتداد شانه های تان بگذارید. زانوهای تان را از زمین جدا کنید.

درحالی که کف پاهای تان زمین است، زانوهای تان را صاف نگه دارید و نشیمن گاه تان را بالا بیاورید.با بازدم بعدی پاهای تان را به عقب فشار دهید. در این وضعیت شما حس می کنید که فردی از عقب، پشت شما را گرفته و می کشد. سر خویش را بین بازوها قرار دهید.

باز نشر : آکادمی یوگا مازندران

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*