خانه » مقاله ها » تغذیه » تهیه شربت گل محمدی
تهیه شربت گل محمدی

تهیه شربت گل محمدی

اوایل فصل بهار، فصل گل های محمدی هست و راحت می توان این گل را تهیه کرد و در منزل به راحتی شربت گل محمدی را تهیه کنید و در تابستان از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه شربت گل محمدی تازه :

گل تازه محمدی۵۰۰ گرم
شکر۲ کیلو(حدود ۷ پیمانه)
 آب۲ لیتر (حدود ۸ پیمانه)

طرز تهیه شربت گل محمدی :

برای طرز تهیه شربت گل سرخ، ابتدا گلبرگ ها را از گل ها جدا کنید، و آن ها را بشویید اجازه بدهید تا آب آن ها برود.

سپس گلبرگ ها را داخل قابلمه ای بریزید و بعد از آن آب جوش داخل کتری را سریع روی گلبرگ ها بریزید، و در قابلمه دمکنی قرار بدهید.

و بگذارید به مدت ۲۴ ساعت بماند، تا عطر گل ها به خوبی داخل آب جوش برود. بعد از ۲۴ ساعت یک عدد آبکش روی در قابلمه ای قرار بدهید و آب و گل را داخل سبد بریزید تا آب گل ها داخل قابلمه بریزد. (دقت کنید در این مرحله اصلا گل ها را فشار ندهید زیرا باعث بد رنگ شدن رنگ شربت می شود).

در این هنگام شکر را به آب گل ها اضافه کنید و کمی هم بزنید و بعد روی شعله ی گاز قرار بدهید. تا شربت غلیظ شود و بعد از خنک شدن نوش جان کنید.

منبع: بیتوته

باز نشر : آکادمی یوگا مازندران

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*