خانه » مقاله ها » تغذیه » تهیه خورش ترش واش
تهیه خورش ترش واش

تهیه خورش ترش واش

 

مواد لازم برای تهیه خورش ترش واش :

 پیاز متوسط ۱ عدد
 سیر رنده شده ۲ حبه 
 مرغ ۴ تکه 
 رب انار یک قاشق چایخوری 
 سبزی ترش واش ۵۰۰ گرم 
 نمک و فلفل  به مقدار لازم
 زردچوبه  به مقدار لازم
 بادمجان متوسط  ۳ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد

 

طرز تهیه خورش ترش واش :

ابتدا یک پیاز متوسط را رنده کنید و به همراه دو حبه سیر رنده شده تفت بدهید و با زردچوبه تفت بدهید بعد تکه های مرغ را اضافه کنید و مقدار کمی فلفل سیاه بریزید و مقداری که مرغ ها سرخ شدند سپس یک قاشق چایخوری رب انار بریزید و تفت بدهید و بعد سبزی ترش واش را اضافه کنید و بعد کمی با هم تفت بدهید بعد آب بریزید و اجازه بدهید آرام آرام بپزد و جا بیفتد بادمجان و گوجه را جدا سرخ کنید و هنگام سرو آن را کنار ظرف بگذارید.

 

نکته برای تهیه خورش ترش واش :

 سبزی خورش ترش واش شامل ترش واش، کاکوتی، چوچاق،گشنیز، نعناع، برگ چغندر و سیر همراه این سبزی ها چرخ شود و سرخ شوند و استفاده شوند. میزان ترش واش به بقیه ی سبزی ها دو به یک یا حتی سه به یک هم استفاده می کنند که این کاملا سلیقه ای است و مخصوص استان گیلان است.

 

 

 برای پخت خورش ترش واش می توانید به جای رب انار از رب آلوچه یا آب نارنج استفاده کنید.

باز نشر : آکادمی یوگا مازندران

http://www.yogaacademy.ir

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*