خانه » مقاله ها » تغذیه » قهوه سبز چیست؟
قهوه سبز چیست؟

قهوه سبز چیست؟

دانه‌های قهوه سبز اساسا همان دانه‌های قهوه‌ای هستند که گرما ندیده است. دانه‌های قهوه به طور طبیعی سبز هستند، اما قبل از اینکه به مصرف کننده فروخته شوند، معمولا آن را گرما می‌دهند. این فرآیندی است که آن‌ها را قهوه‌ای می‌کند.

 

خواص قهوه سبز

کافئین و اسید کلرژنیک از خواص مهم قهوه سبز هستند. بر اساس مطالعات متعددی که صورت گرفته، اسید کلرژنیک به عنوان پیشگیری کننده از ابتلا به بیماری‌هایی چون بیماری‌های کبدی، سنگ کیسه صفرا، سیروز کبدی، سرطان کبد، دیابت، مقاومت به انسولین، فشار خون و یبوست و …. معرفی شده است.

 

قهوه سبز و لاغری

محققان وجود موادی مانند اسید کلروژنیک، که از اثرات لاغرکنندهٔ قهوه سبز است را تأیید کرده‌اند اما اثر اسید کلروژنیک بر کاهش وزن نیاز به تحقیقات بیشتری دارد و نمی‌توان با اطمینان از اثر آن بر لاغری سخن گفت. همچنین وجود کافئین قهوه باعث کند شدن تجمع چربی و افزایش سرعت متابولیسم بدن می‌شود.

 

اعتقاد بر این است که کلرژن اسید، عامل اصلی فعال در دانه‌های این ماده است. به این معنی که ماده‌ای است که تاثیراتی در کاهش وزن دارد. اکثر کلرژنیک اسید‌ها زمانی که قهوه‌ها گرمادیده می‌شوند، از بین می‌رود، به همین دلیل است که مصرف دانه‌های قهوه بو داده اثر مشابهی نخواهند داشت.

شیوه‌ی مصرف قهوه سبز

قهوه سبز به‌صورت دانه‌های قهوه معمولی به فروش می‌رسد که می‌توانید خریداری کرده و استفاده کنید. به ازای هر فنجان، می‌توانید یک قاشق چای‌خوری قهوه سبز را به همراه یک لیوان آب جوش در قهوه‌جوش ریخته و اجازه دهید که به جوش بیاید و دم بکشد. مدت‌زمان ۱۵ دقیقه برای تهیه قهوه سبز کافی است. بعدازآن لازم است که از یک صافی رد کنید تا کاملاً رقیق و یکدست شود.

 

باز نشر : آکادمی یوگا مازندران

http://www.yogaacademy.ir

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*