“”مصرف قند و شکر را کاهش دهید.
“”مصرف نمک را محدود کنید و برای طعم دار کردن غذا از ادویه و چاشنی گیاهی استفاده کنید.
“”روزانه ۵ وعده از سبزی ها و میوه ها استفاده کنید.
“”از غذاهای کم چرب استفاده کنید.
“”از روش های صحیح پخت مانند کبابی، بخارپز، آب پز و پخت ملایم در حرارت کم استفاده کنید.
“”غذاهای نیم سوخته و سوخته ( کباب، جوجه کباب، ته دیگ، سیب زمینی و پیاز داغ سوخته …) را تا حد امکان مصرف نکنید.
“”از مصرف انواع گوشت های دودی شده، نمک سودشده یا فرآوری شده با مواد شیمیایی و نگهدارنده مانند سوسیس و کالباس و کنسرو بپرهیزید.
“” ورزش روزانه یوگا را فراموش نکنید.
باز نشر : آکادمی یوگا مازندران
http://www.yogaacademy.ir