خانه » مقاله ها » تغذیه » طرز تهیه کوکوی عدس
طرز تهیه کوکوی عدس

طرز تهیه کوکوی عدس

مواد لازم برای کوکوی عدس

عدس ۲/۱ پیمانه
نمک به میزان لازم
پیاز  ۱ عدد کوچک
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سوخاری ۱ پیمانه
برگ جعفری تازه ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون  به میزان لازم
کاهو ۱ بوته
ماست ۲/۱ پیمانه
فلفل قرمز به میزان لازم
کاپاریس به میزان لازم

 

طرز تهیه کوکوی عدس
کوکوی عدس به همراه کاهو و ماست از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است. ترکیب مواد کوکو را می توانید از روز قبل آماده کنید و قبل از پخت آن ها را شکل داده و سرخ کنید.

۱- به نصف پیمانه به علاوه ۲ قاشق غذاخوری عدس نیاز دارید.
۲- نصف پیاز را برای مواد داخل کوکو ریز خرد کنید. نیمه دیگر آن را خلالی برش دهید.
۳- تخم مرغ ها را در ظرفی شکانده و آن ها را کمی بزنید.
۴- میزان جعفری در مواد لازم، مقدار آن بعد از خرد کردن جعفری است. همچنین به مقداری جعفری اضافی برای سرو نیاز دارید.
۵- برگ های کاهو را جدا کنید.
۶- عدس را به همراه ۳ پیمانه آب در قابلمه ی کوچکی بریزید و بجوشانید. حرارت را کم کرده، کمی نمک به آن اضافه کنید و برای ۲۰ دقیقه تا عدس ها نرم شوند، بپزید. عدس را آبکشی کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. (اگر همان موقع از عدس استفاده نمی کنید می توانید آن را به همراه آبی که در آن پخته، برای ۵ روز در یخچال نگه داری کنید).
۷- در ظرفی متوسط، عدس پخته را با نصف قاشق چای خوری نمک، پیاز خرد شده، تخم مرغ زده شده، آرد سوخاری و جعفری خرد شده ترکیب کنید.
۸- نیمی از ترکیب را در غذاساز ریخته و هم بزنید تا یکدست شود(و یا آن را با گوشت کوب له کنید). مواد زده شده را با سایر مواد خوب ترکیب کنید. با کمک پیمانه سایز یک چهارم، از مواد برداشته و آن ها را به ۸ عدد کوکو تقریبا به قطر شش و نیم سانتی متر باز کنید.
۹- ماهیتابه به سایز متوسط را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون در آن بریزید و آن را در ماهیتابه بچرخانید تا چرب شود. کوکوها را در چند نوبت و برای حدود ۴ دقیقه از هر طرف تا قهوه ای رنگ و ترد شوند، بپزید. کوکوها را از روی حرارت برداشته، بگذارید تا کمی خنک شوند.
۱۰- برای سرو، تعدادی برگ کاهو در هر بشقاب قرار دهید. کوکو ها را در میان آن ها تقسیم کنید. یک قاشق ماست در هر بشقاب بگذارید. بر روی کوکوها کمی نمک، فلفل قرمز و روغن زیتون بپاشید. آن ها را به همراه خلال های پیاز، برگ های جعفری و کاپاریس میل کنید.

 

منبع : آشپز باشی

باز نشر : آکادمی یوگا مازندران

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*