فصل بهار از راه رسیده و کم کم نوبت به خوراکی های مختلف می رسد که در فصل بهار خودنمایی کنند.
میوه های فصل بهار و خوراکی های طبیعی این فصل منابع مناسبی از ویتامین ها هستند:
_ شاهتوت و توتفرنگی منبع غنی ویتامین C هستند
_ طالبی، زردآلو، آلو، هلو و شلیل منابع قوی ویتامین A محسوب می شوند
_سیب گلاب منبع خوبی از فیبر غذایی و پکتین است که در حفظ سلامت انسان و پیشگیری از یبوست نقش مهمی دارد
_هندوانه به تأمین آب مورد نیاز بدن کمک می کند
_انواع سبزی خوردن مانند نعنا، ریحان، مرزه، جعفری، ترخون، شوید، پیازچه و سایر سبزیها مانند سیر تازه، کنگر، ریواس و کرفس حاوی ارزش تغذیهای بالایی هستند
_انواع مرکبات و میوه های تازه فصل بهار سرشار از ویتامین C است
_سبزیجات فصل بهار برای تقویت سیستم ایمنی بدن نیز بسیار مهم است
جالب است بدانید که میوههای نوبرانه یعنی میوههایی که تازه به بازار عرضه میشوند از نظر طعم، رنگ و بو و کیفیت، بافتی متفاوت با میوه های رسیده دارند و ارزش غذایی پایین تری نیز دارند.
بنابراین بهتر است میوهها و سبزیها را زمانی خریداری نماییم که تازه و رسیده باشند و به مقدارکافی در مراکز فروش سبزی و میوه وجود داشته باشند، زیرا چنین میوهها و سبزیهایی از هر نظر مفیدتر و مناسبترند.
باز نشر : آکادمی یوگا مازندران
http://www.yogaacademy.ir