خانه » مقاله ها » تغذیه » در فصل بهار چه خوراکی هایی بخوریم؟
در فصل بهار چه خوراکی هایی بخوریم؟

در فصل بهار چه خوراکی هایی بخوریم؟

فصل بهار از راه رسیده و کم کم نوبت به خوراکی های مختلف می رسد که در فصل بهار خودنمایی کنند.

 میوه های فصل بهار و خوراکی های طبیعی این فصل منابع مناسبی از ویتامین ها هستند:

_ شاه‌توت و توت‌فرنگی منبع غنی ویتامین C هستند

_ طالبی، زردآلو، آلو، هلو و شلیل منابع قوی ویتامین A محسوب می شوند

_سیب گلاب منبع خوبی از فیبر غذایی و پکتین است که در حفظ سلامت انسان و پیشگیری از یبوست نقش مهمی دارد

_هندوانه به تأمین آب مورد نیاز بدن کمک می کند

_انواع سبزی خوردن مانند نعنا، ریحان، مرزه، جعفری، ترخون، شوید، پیازچه و سایر سبزی‌ها مانند سیر تازه، کنگر، ریواس و کرفس حاوی ارزش تغذیه‌ای بالایی هستند

_انواع مرکبات و میوه های تازه فصل بهار سرشار از ویتامین C  است

_سبزیجات فصل بهار برای تقویت سیستم ایمنی بدن نیز بسیار مهم است

جالب است بدانید که میوه‌های نوبرانه یعنی میوه‌هایی که تازه به بازار عرضه می‌شوند از نظر طعم، رنگ و بو و کیفیت، بافتی متفاوت با میوه های رسیده دارند و ارزش غذایی پایین تری نیز دارند.

بنابراین بهتر است میوه‌ها و سبزی‌ها را زمانی خریداری نماییم که تازه و رسیده باشند و به مقدارکافی در مراکز فروش سبزی و میوه وجود داشته باشند، زیرا چنین میوه‌ها و سبزی‌هایی از هر نظر مفیدتر و مناسب‌ترند.

 

باز نشر : آکادمی یوگا مازندران

http://www.yogaacademy.ir

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*