مواد لازم برای خورش لوبیا ارومیه :
لوبیا چیتی | ۱۷۰ گرم |
روغن مایع | به میزان لازم |
گوشت مغز ران یا ماهیچه | ۴۰۰ گرم |
پیاز داغ | ۲ قاشق سوپخوی |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق سوپخوری |
آب جوش | ۴ پیمانه |
بادمجان سرخ کرده | ۴ عدد |
گوجه فرنگی حلقه ای خرد کرده | ۲ عدد |
غوره | ۴۰ گرم |
آبغوره | ۵۰ میلی لیتر(حدود ۱/۴ پیمانه) |
زعفران حل کرده | ۲ قاشق سوپخوری |
سیب زمینی خلالی | ۲ عدد متوسط |
طرز تهیه خورش لوبیا ارومیه :
ابتدا لوبیا را بخیسانید، کمی روغن، در قابلمه ای مناسب بریزید و روی گاز قرار بدهید. آن گاه گوشت و پیاز داغ را اضافه کنید و تفت بدهید. حالا فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را افزوده و ۲ دقیقه دیگر تفت بدهید. سپس لوبیا و آب جوش را هم درون خورشت بریزید و روی حرارت ملایم بپزید.
اکنون بادمجان، گوجه فرنگی، غوره، آبغوره، نمک و زعفران را بیفزایید و بگذارید خورشت جا بیفتد. در این میان سیب زمینی ها را سرخ کنید و موقع سرو روی خورشت بریزید و نوش جان کنید.
باز نشر : آکادمی یوگا مازندران
http://www.yogaacademy.ir
منبع : بیتوته