خانه » مقاله ها » مقاله های یوگا » مصرف بادام بر بهبود کلسترول خوب تاثیر دارد
مصرف بادام بر بهبود کلسترول خوب تاثیر دارد

مصرف بادام بر بهبود کلسترول خوب تاثیر دارد

خوردن بادام فواید بسیاری دارد. یکی از فواید این ماده خوراکی لذیذ بهبود عملکرد کلسترول خوب و افزایش سطح آن در بدن است. مصرف منظم بادام به تقویت میزان کلسترول HDL کمک کرده در حالیکه همزمان شیوه دفع آن از بدن را نیز بهبود می‌بخشد.

در این مطالعه، محققان میزان و عملکرد کلسترول HDL (لیپوپروتئین با چگالی بالا) را در افرادی که هر روز بادام مصرف می‌کردند با میزان و عملکرد HDL همان گروه از افراد که به جای بادام، کیک مافین می‌خوردند مقایسه کردند. محققان دریافتند در شرکت کنندگان رژیم غذایی بادام، میزان و عملکرد HDL شان بهبود یافت.

پنی کریس اترتون، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، در این باره می‌گوید: «مطالعات زیادی نشان داده اند که مصرف بادام موجب کاهش کلسترول بد LDL که فاکتور پرخطر اصلی بیماری قلبی است، می‌شود، اما تاکنون مطالعه‌ای در مورد تاثیر بادام بر کلسترول HDL که کلسترول خوب محسوب شده و به کاهش ریسک بیماری قلبی کمک می‌کند، انجام نشده بود»

محققان مشاهده کردند بادام می‌تواند میزان این کلسترول را افزایش داده و عملکرد کلسترول HDL را بهبود بخشد، که عملکرد آن از طریق جمع آوری کلسترول از بافت‌ها مانند شریان‌ها و کمک به دفع آن از بدن است.

به گفته کریس اترتون، «HDL زمانیکه وارد جریان خون می‌شود بسیار کوچک است. همانند یک کیسه زباله است که به تدریج بزرگ‌تر و گردتر می‌شود چراکه قبل از رسوب کلسترول در کبد، آن را از سلول‌ها و بافت‌ها جمع آوری می‌کند.»

 

 

باز نشر :آکادمی یوگا مازندران

 

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*