خانه » مقاله ها » تغذیه » ماهی سالم
ماهی سالم

ماهی سالم

ماهی یکی از مواد با ارزش غذایی از نظر پروتئین و مواد معدنی و ویتامین ها می باشد. ماهی در جاهایی که امکانات و وسایل نگهداری کافی وجود ندارد فاسد می شود و در صورت داشتن این امکانات و مصرف سریع بعد از صید کمتر ماهی فاسد دیده می شود. ماهی دارای بعضی از میکروبها و انگل هاست که نه تنها با خوردن که حتی با دست زدن و تماس موجب آلودگی انسان می شود.
مشخصات ماهی سالم به قرار زیر است:
۱- سطح بدنش لزج بوده و برق و جلای خاصی دارد که این لزجی بعد از شتسشو از بین می رود.
۲- فلسها براق و محکم به هم متصلند.
۳- باله ها در ماهی سالم دارای حالتی طبیعی هستند.
۴- چشمها درخشان، شفاف، روشن و برجسته بوده و تمام حدقه چشم را پر می کند.
۵- مردمک چشم سیاه و عریض می باشد.
۶- در ماهی سالم سرپوش برانش ها کاملا حفره برانش را مسدود کرده است.
۷- مقعد ماهی سالم بسته و رنگ پریده و فرو رفته است و شکم نسبتا برآمده می باشد.
۸- در ماهی سالم گوشت و داخل شکم ماهی بی بو است.
۹- در مورد ماهی منجمد نیز اگر کاردی را در آب جوش گذاشته و پس از مدتی خشک کردن در داخل عضله ماهی یخ زده فرو ببریم بوی بد نشان دهنده فاسد بودن ماهی است.

منبع : مجله پزشکی دکتر سلام

باز نشر : آکادمی یوگا مازندران

http://www.yogaacademy.ir/

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*