خوردن گوشت و پوست سیبزمینی همراه با هم، بیشترین مواد مغذی را برای بدن شما فراهم میکند. فیبر درون پوست آن باعث میشود که بیشتر سیر شوید و حتی میتواند نوسانات شدید قند خون را کمتر کند. خوردن سیبزمینی با پوست تقریبا یکچهارم نیاز روزانه بدن به پتاسیم را فراهم میسازد. البته باید اضافه کردن انواع سُسها، کره یا پنیر را فراموش کنید و سیبزمینی را بدون چربیهای اشباع و همراه با مقداری ماست یونانی، پیازچه و فلفل سیاه بخورید.
گوشت سیبزمینی، ۳۳ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین C را در یک رژیم غذایی با ۲ هزار کالری تامین میکند، در حالی که پوست سیبزمینی حاوی یکسوم از این مقدار است. اما کلسیم اصلی سیبزمینی در پوست آن قرار دارد که به حدود ۲۰ میلیگرم میرسد، در حالی که گوشت آن فقط ۸ میلیگرم کلسیم دارد. حتی میزان آهنی که در پوست سیبزمینی وجود دارد، چهار برابر بیشتر از گوشت آن است و به ۴ میلیگرم میرسد.
منبع : مجله پزشکی دکتر سلام
باز نشر : آکادمی یوگا مازندران
http://www.yogaacademy.ir/