خانه » مقاله ها » تغذیه » مضرات ذرت مکزیکی
مضرات ذرت مکزیکی

مضرات ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی تاثیرات مضری روی سلامتی ما میگذارد می تواند باعث بروز مشکلات زیادی در بدنتان شود متخصصین مصرف آن را برای اطفال ممنوع کرده اند بهتر است آن را در منزل و با رعایت چربی کمتر تهیه کنید
دکتر معینیان متخصص تغذیه گفت : ذرت سرشار از ویتامین ها و املاح معدنی است که می توان به کلسیم ،پتاسیم ،فسفر و آهن و…. اشاره نمود.
وی در ادامه افزود : این ماده غذایی دارای خواص پیش گیری انواع مختلف بیماری هاست که با داشتن آنتی اکسیدان های متنوع از بروز بیماری سرطان و در سویی دیگر با داشتن فیبر های غذایی از بیماری دیابت و بیماری های قلبی عروقی و گوارشی جلوگیری کند.
 
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد : چند سالی است در بین مردم مصرف ذرت مکزیکی رواج پیدا کرده است که بعضیا به عنوان میان وعده مصرف می شود. که با اضافه کردن سسهای پرچرب ،نمک،کره و در برخی از موارد پنیرهای پرچرب پیتزا سبب می شود که این ماده غذایی به غذایی با کالری بالا تبدیل شود و باعث بروز بیماری چاقی و اضافه وزن می شود.
 
معینیان در پاسخ به این سوال که بهترین شیوه درست کردن ذرت مکزیکی در چیست گفت : با حذف نمک و سسهای پرچرب و جایگزین کردن مقدار کمی روغن مایع به جای کره می توانیم یک میان وعده مناسب را تجربه کنیم.
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
باز نشر : آکادمی یوگا مازندران
http://www.yogaacademy.ir

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*