خانه » مقاله ها » تغذیه » فواید سالاد باقلای سبز
فواید سالاد باقلای سبز

فواید سالاد باقلای سبز

مواد لازم جهت ۳ تا ۴ نفر

باقلای سبز دو پوسته شده نیم کیلو

کره دو قاشق

سرکه دوقاشق

نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه :

در امریکای مرکزی و جنوبی نیز مانند سرزمین خود ما باقلا فراوان است و فراوان خورده می شود ، اگر چه ما کمتر به فکر می افتیم از آن سالاد درست کنیم ، یا در واقع نام باقلای پخته را سالاد بگذاریم .

باقلا را با اندکی نمک در آب بپزید تا نرم شود . سپس در آب کش بریزید و بگذارید خنک شود . کره را در تابه داغ کنید ، باقلا را در کره تفت بدهید و در ظرف سالاد بریزید و فلفل بپاشید و سرکه را روی آن بدهید .
این سالاد را به عنوان تنقّل یا به عنوان تره بار همراه با خوراک گوشت و مرغ می توان خورد . یک قاشق چای خوری آویشن شیرازی یا گلپر ساییده این سالاد امریکای مرکزی را اهلی و محلی می کند .

خواص باقلای سبز

باقلای تازه و لطیف اگر پوست کنده شود و با نمک خورده شود و خوب جویده شود پیش غذای مطبوعی است. باقلای خشک خیلی مقوی است و سرشار از آهن و آهک می باشد، گرچه ویتامین ث آن کم شده است ولی اگر چند برگ آویشن در آن بیندازند طعم مطبوعی پیدا خواهد کرد. جوشانده گل باقلا به مقدار ۳۰ تا ۶۰ گرم برای یک لیتر آن نوشابه مدری است که اگر در فواصل غذا یک فنجان آن مصرف شود برای رماتیسم ، نقرس و درد مفاصل بسیار مفید است.

منبع : http://www.beytoote.com

http://www.ilearnyoga.com/

باز نشر : آکادمی یوگا مازندران

http://www.yogaacademy.ir/

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*